Επιλέξτε Κατηγορία
Επιλέξτε Κατηγορία
Καλάθι
Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δείτε περισσότερα...

Frequently Asked Questions

Τα refurbished Desktop, Laptop, περιφερειακά είναι προϊόντα , ΜΟΝΟ από επώνυμους αξιόπιστους κατασκευαστές στον χώρο της τεχνολογίας, που έχουν χρησιμοποιηθεί από εταιρίες και οργανισμούς για εφαρμογές γραφείου και χρήση internet και όχι από ιδιώτες.

Ο χρόνος που έχουν δουλέψει τα μηχανήματα είναι ελάχιστος και γίνεται λεπτομερής έλεγχος της κατάστασής τους ώστε να πάρουν πιστοποίηση refurbished και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα.

Κατά το δεύτερο στάδιο γίνεται αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών ανταλλακτικών, όπως motherboard, τροφοδοτικά, πυκνωτές, CMOS battery, CPU cooling fan,  RAM, HDD, VGA, optical drive, internal cables κτλ.

Επιπλέον, κατόπιν αιτήματος του πελάτη μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και προδιαγραφές, ενώ προχωρούμε σε ασφαλή και πιστοποιημένη διαγραφή δεδομένων των σκληρών δίσκων μέσω της Blancco.

Όλα μας τα Desktop, Laptop, περιφερειακά έχουν γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς 2 ετών με άμεση επισκευή ή αντικατάσταση.

* Σημείωση: Η εγγύηση δεν καλύπτει τις μπαταρίες των Laptop

Αρχικός Ποιοτικός Έλεγχος & Ετικετοποίηση

Μέσα από ειδικό λογισμικό πρόγραμμα, εκτυπώνεται για κάθε μηχάνημα ξεχωριστά, μια ετικέτα η οποία αναφέρει την πλήρη σύνθεση του εξοπλισμού με αναλυτικά Serial Number (δίσκου και hardware). Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι αναγκαίο μέρος των προτύπων ADISA και ISΟ, μέσα από τις οποίες διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα ανακατασκευής.

Βαφή

Για τη διασφάλιση της άριστης αισθητικής εμφάνισης και εξαιρετικής κατάστασής του, ο εξοπλισμός βάφεται με τα αυθεντικά χρώματα του εκάστοτε κατασκευαστή, μέσα στους ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους βαφής, χρωμάτων και χρωστικών ουσιών.

*Το στάδιο αυτό δεν περιλαμβάνεται στις διαβαθμίσεις (grading) GA.

Τελικός Έλεγχος Ποιότητας

Το συγκεκριμένο στάδιο αποτελεί το σημαντικότερο της παραπάνω διαδικασίας, καθώς εγγυάται την άριστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία του εξοπλισμού προς μεταπώληση.

Ο τελικός έλεγχος ποιότητας περιλαμβάνει:

Οπτικό Έλεγχο (Εσωτερικό και εξωτερικό)

Έλεγχο όλων των parts με ειδικά software (HDD Sentinel Pro, HD Tune Pro, Full Memtest κτλ.)

Έλεγχο όλων των θυρών

Έλεγχο Λειτουργικού (τελευταίοι Driver, Updates κτλ.)

Τελικό burning test

Στο τέλος, εκτυπώνεται μια αναλυτική αναφορά, η οποία συνοδεύει την τελική συσκευασία του προϊόντος.

Συσκευασία

Ο εξοπλισμός καθαρίζεται και συσκευάζεται, είτε μαζικά (bulk packing) ή σε ατομικό χαρτοκιβώτιο (retail packing) από ανακυκλωμένο χαρτόνι, χρησιμοποιώντας Stratocell foam για επιπρόσθετη ασφάλεια. Τέλος, στο εξωτερικό της συσκευασίας επικολλούνται οι ετικέτες με όλα τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού.